За информация и поръчки моля свържете се с нас - +359896733018

Изкупуване на Злато и Златни Монети

Желаете да продадете вашето златно кюлче или монети за да се сдобиете с пари в брой ? Ние от Gold Rush изкупуваме лесно и сигурно всякакъв тип инвестиционно злато или златни монети при най-изгодни условия. Плащаме веднага в брой или по банков път в зависимост от вашето желание. 

Свържете се с нас

Защо да Продам Моето Злато на Gold Rush ?

Gold Rush се съобразява с всички изисквания на българското законодателство, а именно:

Тъй като физическите лица не издават документи,Gold Rush се задължава да издаде документ при покупката си, който трябва да съдържа следните реквизити.

Договор, дата, вид материал / злато/сребро/, карат, грам, цена, данни на продавача и купувача на материала.

Изкупуване на Злато - Оценка и Процес на Продажба

За да може да изкупим вашето злато на най-добра цена ние от Gold Rush следваме стандартизиран процес на оценка.

Когато се пристъпи към експертна оценка се има предвид следното:

  • Правилно съхранение
  • Разопаковане или нарушения във вида на опаковката;
  • Надрасквания или дефекти по златното кюлче или монета;
  • Надрасквания или дефекти по опаковката – сертификат;
  • Кюлчетата са изкривени и/или деформирани;

Независимо от теглото и размера си, златното кюлче губи от своята стойност при наличието на някой от гореспоменатите дефекти.

Нарушения и дефекти във вида на продукта или опаковката и сертификата  се третират като нарушения в ликвидността на инвестиционния продукт и той от своя страна губи добавената си стойност.

Златните продукти от тази категория ще бъдат изкупувани обратно на по-ниски нива спрямо тези в безупречен вид.

За допълнителна сигурност ние от Gold Rush записваме целия процес на оценка на вашето злато В случай, че изисквате можем по всяко време да ви предоставим видео от целия процеса.

В повечето случаи оценката на вашето злато отнема от 1 до 3 работни дни. През целия процес член на нашия екип е на ваше разположение в случай, че имате каквито и да е било въпроси.  

След края на оценяването и получаване на одобрение, плащането ще бъде осъществено. За целта, трябва да предоставите и банкова сметка, на която да бъдат преведени парите от продажбата.

Плащането се осъществява в рамките на 3 работни дни от получаването на одобрение.

Ако златните или сребърните продукти, които изпратите на Gold Rush, не получат експертно одобрение, те ще ви бъдат върнати обратно. Разходите за доставка на неодобрени златни и сребърни монети и кюлчета се поема от продавача.

Какво е Необходимо за да Изкупим Вашет Злато или Златни Монети

  • За да може продажбата да е напълно леглана е необходимо да имате навършени 18 години.
  • Да притежавате документ за произход на вашето злато.
  • В случай на онлайн продажба да изпратите по имейл копие на лицето и гърба на вашата лична карта, както и номерa на вашата лична банкова сметка.

Допълнителна Информация

При необходимост, ако не сте сигурни за цената или имате други въпроси, не  се притеснявайте да се свържете с нас - всеки работен ден между 09.00 и 18.00 ч. Нашите експерти ще коментират с вас спецификата на  избрания продукт и неговата цена.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки