Телефон за връзка:

0888583052

Изкупуване

   

Желаете да продадете вашето златно или сребърно кюлче или монети

и да се сдобиете с пари в брой, то GOLD RUSH ви дава тази възможност

 при най-изгодни условия лесно и сигурно.

 

За да се осъществи сделка по ИЗКУПУВАНЕ на ваш продукт GOLD RUSH се съобразява с всички изисквания на българското законодателство, а именно:

Тъй като физическите лица не издават документи, GOLD RUSH се задължава да издаде документ при покупката си, който трябва да съдържа следните реквизити.

Договор, дата, вид материал / злато/сребро/, карат, грам, цена, данни на продавача и купувача на материала.

Когато се пристъпи към експертна оценка се има предвид следното:

  • Правилно съхранение
  • Разопаковане или нарушения във вида на опаковката;
  • Надрасквания или дефекти по златното/сребърно кюлче;
  • Надрасквания или дефекти по опаковката – сертификат;
  • Кюлчетата са изкривени и/или деформирани;

Независимо от теглото и размера си, златното кюлче губи от своята стойност при наличието на някой от гореспоменатите дефекти.

Нарушения и дефекти във вида на продукта или опаковката и сертификата  се третират като нарушения в ликвидността на инвестиционния продукт и той от своя страна губи добавената си стойност.

Златните продукти от тази категория ще бъдат изкупувани обратно на по-ниски нива спрямо тези в безупречен вид.

GOLD RUSH разполага  с видео запис от обработката и подготовката на всяка своя пратка. 

Не забравяйте да приложите копие на документа, потвърждаващ вида на златните и сребърни монети или сребърни кюлчета, които искате да продадете.

 Към документите трябва да добавите и информация за договорената цена и количеството на благородните метали.

 След края на оценяването и получаване на одобрение, плащането ще бъде осъществено. За целта, трябва да предоставите и банкова сметка, на която да бъдат преведени парите от продажбата. 

Ако златните или сребърните продукти, които изпратите на GOLD RUSH, не получат експертно одобрение, те ще ви бъдат върнати обратно. Разходите за доставка на неодобрени златни и сребърни монети и кюлчета се поема от продавача.

При необходимост, ако не сте сигурни за цената или имате други въпроси, не  се притеснявайте да се свържете с нас - всеки работен ден между 09.00 и 18.00 ч. Нашите експерти ще коментират с вас спецификата на  избрания продукт и неговата цена .

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки